Rasplesani Zagreb

Zagrepčani su se jutros rasplesali u FLASH MOBU NA TRGU

Flash mob je stigao u Zagreb, i to na središnji trg! U centru Zagreba jutros se plesalo uz taktove pjesme „Život nije siv“ Mie Dimšić. Plesači Plesnog centra Tala, volonteri, organizatori, ali i građani sudjelovali su u ovoj plesnoj atrakciji i tako zajedničkim snagama najavili volonterski maraton “72 sata bez kompromisa”.

Od 12. do 15. listopada ove godine mladi diljem Hrvatske okupit će se da bi poklonili svoje vrijeme volontirajući. I to puna 72 sata.

Riječ je o beskompromisnom volontiranju jer će mladi volonteri tek 12.10. navečer otkriti gdje će i kako volontirati te kome će pokloniti svoje vrijeme. Ova akcija se održava 4. godinu zaredom u Hrvatskoj i treću u Zagrebu. Iskustvo nam pokazuje da se nakon ovakva tri dana brojni odlučuju nastaviti volontirati. Ima li što ljepše od toga?!“ izjavila je glavna koordinatorica projekta Đurđica Blažević.

Dubrovnik, Osijek, Sinj, Split, Zadar i Zagreb gradovi su u kojima će bez kompromisa brojni volonteri darovati svoja 72 sata u čak 250 različitih volonterskih akcija.

Drago nam je što se Plesni centar Tala pridružio ovoj akciji. Zadovoljstvo nam je što s našim građanima možemo podijeliti plesni trenutak povodom humanitarnog okupljanja.“– izjavila je umjetnička direktorica plesnog centra Tala Tamara Curić.

60 plesača ovog centra izvelo je flashmob na Trgu bana Jelačića te izazvalo ovacije, a i zadobilo simpatije okupljenih.

Prijave za volontiranje još uvijek su otvorene na stranici: https://prijavise.72sata.hr. Možete nas pratiti i na Facebooku: https://www.facebook.com/72sata i ostalim društvenim mrežama.

I razmislite… 72 sata potrebna su da odgledaš dvije sezone omiljene serije, jednako je toliko potrebno da obojiš školsku ogradu i razveseliš svoje male prijatelje. Pridruži se mladima na 72 sata i sudjeluj u dobrotvornim, ekološkim, radnim, kreativnim i zabavnim akcijama od 12. do 15. listopada 2017. Samo je malo potrebno: tvoja 72 sata!