AKCIJA "ŠARENI POKRET" - KRK

Šareni pokret bila je, kako i samo ime kaže, jedna šarena i razigrana akcija u kojoj se osjetio pravi duh 72 sata bez kompromisa. Što je o njoj rekao volonter s Krka? Nastavi čitati!

Dok se gradovi pripremaju za novu 72 sata avanturu, uz svaki grad prisjećat ćemo se akcije koja mu je oblježila 2020. godinu. Prvi na redu nam je Krk! Zanimljivu informaciju podijelili su nam članovi organizacijskog tima 72 sata Krk: naime, volonter koji je sudjelovao na ovoj Šarenoj akciji, po završetku pridružio se njihovom medijskom timu. Zaista, mnogo plodova!

Pročitajte njegovo iskustvo:

"Sudjelovanje u volonterskoj akciji "72 sata bez kompromisa" sigurno je bilo jedno od zanimljivijih iskustva u kojem sam sudjelovao sa svojim prijateljima.

Od voditelja projekta sam dobio informaciju da ćemo oslikavati igralište u dječjem vrtiću Malinska te sam odveo svoj tim u vrtić, oni nisu znali što ćemo raditi. Dočekala nas je zaposlenica vrtića s kojom sam se par dana prije dogovorio što ćemo naslikati. Sa svojim timom sam oslikao različite igre na velikom podu igrališta koje smo popratili i ponekim lijepim tekstom i citatima.

Pri završetku oslikavanja prišla su i radoznala dječica koja su se odmah počela igrati. Ovo je sigurno bilo jedno od najljepših i pozitivnijih iskustva za mene i moje prijatelje."

(Ivan Car, volonter 72 sata bez kompromisa u Krku)

Share This
Long-time steroid use helped kill famed strongman Mike Jenkins, prompts coroner's warning order anavar online new york state sues purdue pharma and sackler family over opioid deaths