Akcija u dvorištu Centra za autizam - Rijeka

Dok traju pripreme za novu avanturu "72 sata bez kompromisa“ lijepo je prisjetiti se našeg prošlogodišnjeg projekta koji se po prvi puta održao u Rijeci.


"U sklopu projekta „72 bez kompromisa“ u Rijeci održano je sveukupno jedanaest akcija od kojih su dvije bile radnog, jedna ekološkog i osam socijalnog karaktera. U svim akcijama mladi su volonteri darovali svoje vrijeme i  svojim neumornim radom doprinijeli promjeni na bolje. Od pregršt akcija, jedna nam je ipak ostala u posebnom sjećanju i sama pomisao na nju izmami nam osmijeh na licu. Akcija u dvorištu Centra za autizam  donijela  je posebnu radost, kako na licima naših volontera, tako i na licima korisnika Centra. Mladi volonteri „zasukali su rukave“ i  svojim vrijednim rukama očistili dvorište, pokosili travu, nanijeli novu boju stolovima i klupama u dvorištu. Pritom, vrijedni volonteri nisu skidali osmijehe s lica. Nakon vrijednog rada, ostalo je vremena za okrijepu i odmor pa su volonteri nakon ručka našli vremena i za malo razonode; neki su od njih „isprobali“ i  tobogan u dvorištu Centra. Naši volonteri očito se drže izreke „U duši uvijek ostanite kao djeca“. Volonteri su  svojim nesebičnim  i vrijednim  radom pridonijeli uljepšavanju dvorišta Centra za autizam u Rijeci, stekli nova prijateljstva te se na trenutak vratili u razigrani svijet djece koji nam, moramo priznati, uvijek uspije  izmamiti osmijeh na lice i posebnu toplinu oko srca."

U nastavku pogledajte galeriju slika, a našim dragim Riječanima želimo puno blagoslova i uspjeha u organizaciji i provedbi ovogodišnje 72 sata avanture!

Share This